Projecten – agenda

5

Vanaf januari 2023 ben ik performer bij Speels Collectief en doe mee met de nieuwe voorstelling “Lay down and lift me up”:

Speels Collectief Team

5

Op dinsdagmiddag 28 november ben ik aanwezig bij de conferentie over de mentale gezondheidsbehoefte van kwetsbare mensen, in het Europees parlement in Brussel, om in gesprek te gaan met de aanwezige panelleden. 
Eurordis event Brussels

5

Op woensdag 9, donderdag 10 en vrijdag 11 augustus neem ik deel aan de workshop 3daagse “A True Story” van choreograaf Daniel Mariblanca, tijdens Festival Boulevard:

Workshop A True Story 

 

5

Donderdag 3 augustus ben in als ervaringsdeskundige aanwezig bij het Bi+ Netwerkevent “LHBTI+ inclusie op het werk” in Amsterdam, in samenwerking met Prorail:

LHBTI+ op het werk

5

Donderdagmiddag 6 juli was ik aanwezig tijdens de Herstelgerichte Inloop van welzijnsorganisatie MeerVoorMekaar Wijchen, om vragen van inwoners te beantwoorden over mijn Dance Healing ervaringen.

Herstelgerichte Inloop Wijchen

5

Vrijdagochtend 7 juli 2023 nam ik als spreker samen met Sanne Arbouw van Speels Collectief deel aan de Dance Talk, tijdens de eerste dag van het “Inclusiedans” festival is Assen.

Move Me! festival Assen

5

Vrijdagavond 7 juli was ik panellid over genderexpressie, tijdens het “Becoming Bisexual” event bij stichting Like Minds Amsterdam.
Ik vertel daar over mijn identity zoektocht.

Becoming Bisexual

5

Van september 2022 t/m mei 2023 deed ik mee aan het project Onbeperkt Ondernemen:

Onbeperkt Ondernemen eindevent

5

Maandag 22 mei was ik spreker in het panelgesprek “van genderdysforie naar levenseuforie”, tijdens het landelijke congres van het ministerie van volksgezondheid:

Week van de mentale gezondheid

5

Dinsdagmiddag 23 mei om 17:00 uur Nederlandse tijd gaat de Instagram Live van Jude Guaitamachi over de mental health van lgbtq+ mensen.

Mental Health in the LGBTQ+ community

5

Woensdag 24 mei nam ik deel aan de Q&A van het discussiepanel “Mentally Healthy Communities” in het Europees Parlement in Brussel.

EMHW Policy event

5

Op zondag 18 juni stond ik met een dansactiviteit op de grote markt van Nijmegen, tijdens de “Regenboogactiviteitenmarkt” van COC Nijmegen e.o.
Regenboogactiviteitenmarkt

Dutch Dutch English English